Wie is Ç&Q

Ç&Q Executive Search is een search bureau dat begin 2011 is opgericht door Françoise Pisters en Quierine Vossen: twee bevlogen recruiters met diepgaande track records in corporate functies. Wij kennen als geen ander de behoefte van  organisaties voor executives en sluiten daar naadloos de juiste kandidaten op aan. Maak kennis met Françoise en Quierine en neem contact op voor een afspraak om onze diensten te bespreken.

Françoise Pisters

Françoise Pisters is sensitief, integer, actie- en resultaatgericht en heeft ruim 18 jaar ervaring als executive search expert, waarvan 13 jaar als partner / eigenaar van Ç&Q Executive Search. Voordat zij in het executive search vak stapte, heeft zij ruime ervaring opgedaan als zelfstandig Management Development consultant, als Talent Management Director bij Philips en als lijnmanager en HR Business Partner bij Schiphol Group.

Françoise heeft Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd.

EMAIL FRANÇOISE

of bel 06 502 95 840

Quierine Vossen

Quierine Vossen is gedreven, enthousiast, klant- en kwaliteitgericht en heeft ruim 16 jaar werkervaring als executive search expert, waarvan 13 jaar als partner / eigenaar van Ç&Q Executive Search. Voordat zij de overstap maakte naar de executive search wereld heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan als management consultant bij Accenture. Ze is haar carrière gestart als Accountmanager Zakelijke Relaties bij ING Bank.

Naast haar eigen bedrijf is Quierine ruim tien jaar commissaris geweest bij Bude Holding, haar familiebedrijf met verschillende bouwmarkten en een tuincentrum.

Quierine heeft Recht en Economie in Bedrijf & Maatschappij gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en Bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode.

EMAIL QUIERINE

of bel 06 551 52 608

 

Ç&Q heeft kantoor in Laren.

Adres: Torenlaan 36, 1251 HK, Laren