Contact | Ç&Q Executive Search
Ç&Q Executive Search is een search bureau gericht op matchen van klanten en kandidaten binnen Management (Specialismes), RvC's, RvA's, HR en Consultancy.
Executive Search, Vaste Posities, Commissariaat posities, Interim posities, Consultancy Advies, Ç&Q Executive Search, Track Record Search, Kandidaten Executive Search, Opdrachtgevers Executive Search, Françoise Pisters, Quierine Vossen
15354
page,page-id-15354,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Contact

Wij komen graag met u in contact.
Contact

Voor opdrachtgevers

Bent u geïnteresseerd in Ç&Q? Dan zijn wij graag bereid om ons te presenteren en u te informeren over wie wij zijn, wat wij doen en wat onze toegevoegde waarde voor uw organisatie kan zijn.

Visitekaartje Ç&Q
Françoise Pisters en Quierine Vossen Ç&Q Executive Search
Contact

Voor kandidaten

Ç&Q Executive Search is altijd op zoek naar goede kandidaten. Wij investeren graag in het opbouwen en onderhouden van relaties met professionals die ambitieus zijn en nu of in de toekomst van baan of opdracht willen wisselen.

 

Heb jij meer dan 10 jaar werkervaring, sta je open voor een nieuwe uitdaging of wil je met ons sparren over je ambities, stuur dan je cv met een korte toelichting over je achtergrond naar een van de consultants.

 

Ç&Q kiest er bewust voor geen vast kantoor te hebben. Wij spreken graag af op een aantal representatieve openbare locaties in Naarden, Amsterdam en Bilthoven die goed bereikbaar zijn. Mocht je prijs stellen op privacy, dan maken wij gebruik van hiertoe geschikte locaties.

Contactgegevens
Françoise Pisters

Mail: Francoise.Pisters@cenq-executivesearch.nl
Mobiel: 06 502 95 840

 

Quierine Vossen

Mail: Quierine.Vossen@cenq-executivesearch.nl
Mobiel: 06 551 52 608