Werken met Ç&Q

Wij gaan net zolang door totdat we de juiste kandidaat voor uw organisatie hebben gevonden. Dat begint met een grondige intake en duidelijke afspraken. Gevolgd door een in depth search door Françoise en Quierine.

Bij het zoeken naar de ideale kandidaat worden criteria als inhoudelijke kennis en expertise maar ook persoonlijkheid en match met de cultuur van de organisatie meegenomen.

Ons search proces

Ç&Q werkt standaard met twee enthousiaste en ervaren professionals tegelijkertijd aan een opdracht, van begin tot eind, wat een gedegen en weloverwogen selectie en continuïteit waarborgt voor zowel klant als kandidaat. Ç&Q treedt hierbij op als trusted advisor voor de opdrachtgever.

Hoe verloopt een opdracht:

  • Intake met de opdrachtgever over de concrete searchvraag en de context van de positie.
  • Opstellen van de profielschets met o.a. informatie over organisatie, positie, profiel kandidaat.
  • Searchen, interviewen en selecteren van mogelijke kandidaten.
  • Introductie van kandidaten middels een presentatie.
  • Monitoren interne selectie proces.

Onze fee structuur

Ç&Q werkt met een vooraf overeengekomen vaste fee. Hierdoor ontstaat er geen financieel belang bij de hoogte van het uiteindelijke salaris van de kandidaat. Wij werken uitsluitend op basis van een retainer fee (in 2 dan wel 3 termijnen) om wederzijdse commitment tussen klant en Ç&Q zeker te stellen.

Onze partners

Ç&Q beschikt over een netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in aanverwante activiteiten rondom recruitment en selectie. Zo brengt Ç&Q kandidaten regelmatig in contact met bevriende coaches en verwijzen wij graag zowel klanten als kandidaten actief door naar partner-search bureaus die zich hebben gespecialiseerd in het bemiddelen in aanpalende vakgebieden.

 

SER Top Vrouwen

Ç&Q heeft door het ondertekenen van de Executive Search Code zich gecommitteerd aan de gezamenlijke missie: meer vrouwen in topposities.

 

Wendeline de Bouter

Wendeline is gespecialiseerd in het achterhalen van onbewuste drijfveren, middels inzet van het Enneagram. Als coach en trainer geeft zij haarscherp inzicht in kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten, waardoor de effectiviteit van individuele personen en van teams toeneemt.

 

Anke Koster

Anke is expert in Personal Branding via een heldere positionering van jezelf op Linked in. Zij helpt mensen hun talenten zichtbaar te maken, middels career coaching maar ook door te helpen bij het opstellen van een mooi LinkedIn profiel.

 

The Diversity Company

Karin Parmentier en Hélène Propsma vormen samen de kern van The Diversity Company, ruim 10 jaar een betrouwbare partner in Diversiteit & Inclusie. Zij adviseren en ondersteunen organisaties die begrijpen dat meer diversiteit zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Samen met hun opdrachtgevers analyseren ze de feiten, randvoorwaarden en cultuur m.b.t. diversiteit en inclusie en begeleiden ze hen bij de implementatie.

 

Voor searches inzake Legal- en inhoudelijke of in depth ICT-rollen verwijzen wij op verzoek graag door naar een aantal bevriende searchbureaus.