Onze diensten

Na een grondige intake gaan wij op zoek naar de kandidaat die het beste bij uw organisatie past. Dat kan voor verschillende posities. Wij bemiddelen zowel voor vaste posities, interim opdrachten als commissariaten. Exclusief in de private sector hoger opgeleide kandidaten met ambities en proven track record.

Vaste posities

Bij het plaatsen van kandidaten op vaste posities in bedrijven in Nederland richt Ç&Q zich op key– en zwaardere managerial posities en op hoger opgeleide professionals.
LEES MEER

Interim opdrachten

Naast het plaatsen van kandidaten op vaste posities vult Ç&Q ook regelmatig posities
in op tijdelijke (interim) basis. Ç&Q heeft hierin een stevig netwerk van kandidaten. Ç&Q richt zich op interim posities in de vakgebieden Finance en HR.
LEES MEER

Commissariaat posities

Naast het plaatsen van de juiste kandidaat voor een vaste- of interim positie zoekt Ç&Q ook Commissarissen voor RvC’s en RvA’s van kleine tot middelgrote organisaties in Nederland.
LEES MEER

Consultancy

Ç&Q Executive Search biedt gedegen en op maat consultancy advies voor kleinere organisaties (MKB, Familiebedrijven) gericht op aanverwante onderwerpen als Management Development, succession planning, opvolgingsvraagstukken rondom DGA’s en Governance structure.
LEES MEER

Gecertificeerd DISC coach

Als licentienemer neemt C&Q de DISC Persoonlijkheidsanalyse af. Door het invullen van een korte vragenlijst komt een gedetailleerd en meestal verrassend passend rapport tot stand dat meer inzicht geeft in iemands gedrag en communicatie, hetgeen wij dan nader uitleggen en verduidelijken.