Werken met Ç&Q | Ç&Q Executive Search
Ç&Q Executive Search is een search bureau gericht op matchen van klanten en kandidaten binnen Management (Specialismes), RvC's, RvA's, HR en Consultancy.
Executive Search, Vaste Posities, Commissariaat posities, Interim posities, Consultancy Advies, Ç&Q Executive Search, Track Record Search, Kandidaten Executive Search, Opdrachtgevers Executive Search, Françoise Pisters, Quierine Vossen
15431
page,page-id-15431,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Werken met Ç&Q

Ç&Q Executive Search staat voor ervaring, kwaliteit, heldere & open communicatie, efficiency en ‘custom made’ doorlooptijden.
Ons search proces

Professionals

Ç&Q werkt standaard met twee enthousiaste en ervaren professionals tegelijkertijd aan een opdracht, van begin tot eind, wat een gedegen en weloverwogen selectie en continuïteit waarborgt voor zowel klant als kandidaat. Ç&Q treedt hierbij op als trusted advisor voor de opdrachtgever.

 

Kort stappenplan opdracht:

  • Intake met de opdrachtgever over de concrete searchvraag en de context van de positie.
  • Opstellen van de profielschets met o.a. informatie over organisatie, positie, profiel kandidaat.
  • Searchen, interviewen en selecteren van mogelijke kandidaten.
  • Introductie van kandidaten middels een presentatie.
  • Monitoren interne selectie proces.
C&Q-wandelend-web
Agenda met pen Ç&Q Executive Search
Onze fee structuur

Vaste fee

Ç&Q werkt met een vooraf overeengekomen vaste fee. Hierdoor ontstaat er geen financieel belang bij de hoogte van het uiteindelijke salaris van de kandidaat. Wij werken uitsluitend op basis van een retainer fee (in 2 dan wel 3 termijnen) om wederzijdse commitment tussen klant en Ç&Q zeker te stellen.

Onze partners

Netwerk van partners

Ç&Q beschikt over een netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in aanverwante activiteiten rondom recruitment en selectie. Zo brengt Ç&Q kandidaten regelmatig in contact met bevriende coaches en verwijzen wij graag zowel klanten als kandidaten actief door naar partner-searchbureaus die zich hebben gespecialiseerd in het bemiddelen in aanpalende vakgebieden.

 

Partijen met wie Ç&Q prettig samenwerkt

Barfield Executive Search

Roelant van Barneveld is een Executive search specialist met veel ervaring in het invullen van managerial en financiele posities in de maritieme sector, vastgoed en vermogensbeheer.

www.barfield.nl

 

Wendeline de Bouter, Coach en Trainer
Wendeline is gespecialiseerd in het achterhalen van onbewuste drijfveren en het enneagram. Zij geeft haarscherp inzicht in kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten, waardoor de de effectiviteit van individuen en teams toeneemt.

LinkedIn

Visitekaartje en Pen Ç&Q Executive Search