Interim posities | Ç&Q Executive Search
Ç&Q Executive Search is een search bureau gericht op matchen van klanten en kandidaten binnen Management (Specialismes), RvC's, RvA's, HR en Consultancy.
Executive Search, Vaste Posities, Commissariaat posities, Interim posities, Consultancy Advies, Ç&Q Executive Search, Track Record Search, Kandidaten Executive Search, Opdrachtgevers Executive Search, Françoise Pisters, Quierine Vossen
15666
page,page-id-15666,page-child,parent-pageid-15322,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Interim posities

Naast het plaatsen van kandidaten op vaste posities vult Ç&Q ook regelmatig posities in op tijdelijke (interim) basis. Ook hierin heeft Ç&Q een stevig en bewezen netwerk van kandidaten. Ç&Q richt zich op interim posities in de vakgebieden Algemeen Management, Marketing, Finance en HR. De focus van Ç&Q ligt daarbij op hoogopgeleide kandidaten met minimaal 12 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan in diverse branches en bij meerdere organisaties, met ervaring als interim expert.

 

Bij het zoeken naar interim kandidaten worden criteria als inhoudelijk kennis en expertise maar ook match met de cultuur van de organisatie meegenomen.

 

Na plaatsing van een interim kandidaat vervult Ç&Q een actieve rol in de financiële administratieve afhandeling en als sparringpartner richting zowel klant als kandidaat.

Terug naar overzicht