Wat bieden wij? | Ç&Q Executive Search
Ç&Q Executive Search is een search bureau gericht op matchen van klanten en kandidaten binnen Management (Specialismes), RvC's, RvA's, HR en Consultancy.
Executive Search, Vaste Posities, Commissariaat posities, Interim posities, Consultancy Advies, Ç&Q Executive Search, Track Record Search, Kandidaten Executive Search, Opdrachtgevers Executive Search, Françoise Pisters, Quierine Vossen
15322
page,page-id-15322,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Wat bieden wij?

Ç&Q Executive Search zoekt en plaatst professionals op key positions in organisaties (van multinationals tot familie bedrijven) in Nederland en heeft een sterk netwerk van klanten en kandidaten binnen de verschillende branches.

Vaste posities

Interim posities

Commissariaat posities

Consultancy advies

Vaste posities

Bij het plaatsen van kandidaten op vaste posities in bedrijven in Nederland richt Ç&Q zich op key– en zwaardere managerial posities en op professionals met een HBO/WO opleiding en met minimaal 10 jaar werkervaring.

Lees meer

Interim opdrachten

Naast het plaatsen van kandidaten op vaste posities vult Ç&Q ook regelmatig posities in op tijdelijke (interim) basis. Ç&Q heeft hierin een stevig en bewezen netwerk van kandidaten. Ç&Q richt zich op interim posities in de vakgebieden Algemeen Management, Marketing en HR.

Lees meer

Commissariaat posities

Naast het plaatsen van de juiste kandidaat voor een vaste- of interim positie zoekt Ç&Q ook Commissarissen voor RvC’s en RvA’s van kleine tot middelgrote organisaties in Nederland.

Lees meer

Consultancy advies

Ç&Q Executive Search biedt gedegen en op maat consultancy advies voor kleinere organisaties (MKB, Familiebedrijven) gericht op aanverwante onderwerpen als Management Development, Succession planning, Opvolgingsvraagstukken rondom DGA’s en Governance structure.

Lees meer